Onze winkel

90 jaar geleden, in 1927 heeft Willem Akershoek besloten om een fietsenwinkel te openen in Ouddorp in een houten kotje.  Na een tijdje hebben zijn 2 zonen, Job en Ko de winkel overgenomen en zijn verder gegaan in een stenen gebouw. Nu anno 2018 ben ik, Kees Akershoek eigenaar van Akershoek fietsen. Ik ben dus de 3e generatie. 

Wij hebben ooit naast de fietsen verkoop ook een taxibedrijf en een tankstation gehad. Ook  hebben we brommers, tuingereedschap en ijzerwaren verkocht. 

De laatste 15 jaar hebben we ons volledig op de verkoop van fietsen gericht. Door de jaren heen hebben we verschillende verbouwingen gedaan waardoor er nu een hele mooie en herkenbare fietsenzaak staat. Akershoek Fietsen heeft 2 etages  met fietsen en een zeer uitgebreid assortiment. We hebben kinderfietsen, stadfietsen, sportfietsen en elektrische fietsen.

In onze winkel hebben we al een aantal jaar een apparaat waarmee we uw lichaam kunnen op meten door middel van een bodyscan. Dit is een laser gestuurd systeem waardoor aan de hand van een aantal vragen wij uw fiets helemaal op uw maat kunnen afstellen. Zo hebben wij ook een oplossing tegen zadelpijn. 

In de winkel vindt u bij ons altijd demo’s die u natuurlijk vrijblijvend kunt testen. Zo kunt u de fietsmerken waar wij achter staan altijd ervaren. Ook hebben we een zeer ruime voorraad van kleding e.d., onderdelen van de merken Cordo, BBB, Agu, Ortlieb, Basil, Fastrider, Beck, Bontrager en nog veel meer.  Verder hebben we voeding van Etixx die gebruikt wordt door meerdere professionele wielerploegen. 

Bij Akershoek Fietsen kunt u altijd vakkundig en vrijblijvend advies krijgen door ons personeel. Om up-to-date te blijven gaat ons personeel regelmatig naar cursussen om hun kennis op niveau te houden. 

Bent u benieuwd wat wij in huis hebben? Klik dan hier onder op de logo’s.

20180324_092434
20201002_141017