Over ons

Ruim 90 jaar geleden is Willem Akershoek begonnen met Akershoek Fietsen in een schuurtje bij zijn ouders. In 1938 vestigde hij zich aan de Dorpsweg 27 in Ouddorp. Na een aantal jaren hebben zijn twee zonen het bedrijf over genomen en verder uitgebouwd. De laatste jaren is het bedrijf in handen van, de 3e generatie,  Kees Akershoek.

Wij hebben ooit naast de fietsen verkoop ook een taxibedrijf en een tankstation gehad. Ook  hebben we brommers, tuingereedschap en ijzerwaren verkocht. 

De laatste 15 jaar hebben we ons volledig op de verkoop van fietsen gericht. Door de jaren heen hebben we verschillende verbouwingen gedaan waardoor er nu een hele mooie en herkenbare fietsenzaak staat. Akershoek Fietsen heeft 2 etages met fietsen en een zeer uitgebreid assortiment. We hebben kinderfietsen, stadfietsen, sportfietsen-race en atb, bakfietsen en elektrische fietsen.

In onze winkel hebben we al een aantal jaar een meetsysteem waarmee we uw lichaam kunnen op meten door middel van een bodyscan. Dit is een laser gestuurd systeem waardoor aan de hand van een aantal vragen wij uw fiets helemaal op uw maat kunnen afstellen. Zo hebben wij ook een oplossing tegen zadelpijn. 

In de winkel vindt u bij ons altijd demo’s die u natuurlijk vrijblijvend kunt testen. Zo kunt u de fietsmerken waar wij achter staan altijd ervaren. Ook hebben we een zeer ruime voorraad van kleding e.d., onderdelen van de merken XLC, Cordo, BBB, Agu, Ortlieb, Basil, Fastrider, Beck, Bontrager en nog veel meer.  Verder hebben voeding van Etixx die gebruikt wordt door meerdere professionele wielerploegen. 

Bij Akershoek Fietsen kunt u altijd vakkundig en vrijblijvend advies krijgen door ons personeel. Om up-to-date te blijven gaat ons personeel regelmatig naar cursussen om hun kennis op niveau te houden.